49 jaar geleden werd ik in hartje Den Haag geboren. Een meisje dat nieuwsgierig was en is naar het leven. Dit leven ontdekte ik door me uit te laten dagen in mijn jonge jaren, de woorden: ‘dat durf jij niet’ stonden bij mij garant voor actie. Die nieuwsgierigheid is gebleven en is mijn grootste kwaliteit. 

Doorvragen, gevoelsreflecties, de luis in de pels zijn, lachen, creatieve oplossingen bedenken, daar word ik blij van.

Ik laat me echt leiden door de inhoud en wil hier programma’s voor ontwerpen of processen voor maken.

Ingrid: "Miranda heeft een groot en aantrekkelijk energieveld waar mensen graag op af komen"

In 2020 heb ik de keuze gemaakt om te stoppen met mijn baan als leidinggevende in de Jeugdzorg. Het samenbrengen van mijn talenten in opdrachten waar ik glanzende ogen van krijg is mijn doel. 

En dit lukt! Als dagvoorzitter ben ik in mijn element. Nieuwsgierig zijn als beroep, hoe fijn is dat. En de projecten die ik uitvoer in het sociaal domein maken me blij. Werkelijk bijdragen aan het welzijn van jongeren is mijn passie.

Ik woon al jaren in Leidschendam-Voorburg. Samen met mijn liefde Nick. De kinderen vliegen nu zo’n beetje uit en soms ook weer in.

In de tijd die ik over heb ben ik graag buiten, lees ik veel, speel ik spelletjes met vrienden of gezin, dans ik, geef ik Shiatsu behandelingen of invalsessen Do-In yoga.

Boerin worden staat nog op mijn verlanglijst. Bio-dynamisch ‘boeren’ met ruimte op het terrein voor een aantal jongeren om zichzelf te ontwikkelen en in vrijheid fouten te mogen maken. Met liefde voor dieren, de natuur, het leven met de schatten van de natuur en de wijsheid benutten van een ieder op deze aarde.